Corteva

Абонаментът за списание "Растителна защита" продължава в редакцията през цялата година!

Ако искате да постигнете висок здравен статус на Вашите растения, ако Ви интересуват иновациите в областта на агрохимическата и семенарската индустрия и през 2021 година, не може да пропускате експертната и научна информация, която предоставя списание “Растителна защита” на своята читателска аудитория - агрономи и земеделски производители.

Единственият начин да сте в крак със случващото се в този ключов сегмент от агробизнеса е абонамент за списание "Растителна защита", който може да направите в редакцията през цялата година, по всяко време!

Процедурата е лесна. Изпратете пощенски запис на стойност 60 лв. на адрес: 1618 София, ул."Иван Йончев" №3, за Емил Иванов Игнатов. Независимо кога сте изпратили пощенския запис, ще получите пропуснатите броеве.

На пощенския запис изпишете четливо и точно пълния си адрес(населено място, пощенски код, трите имена), на който искате да получавате списанието.

Списание "Растителна защита" се разпространява само с абонамент!

Срещу 35 лв., изпратени с пощенски запис в редакцията на посочения адрес и получател можете да получите всички книжки "Растителна защита", отпечатани през 2020 година.