Байер: Заедно постигаме повече!

Автор(и):  Растителна защита
Дата: 19.02.2019      2412

Тазгодишната зимна информационна сесия на компанията бе организирана в три локации – Поморие, Варна-Златни пясъци, и Правец. Българският екип на Байер, глобалният лидер в бизнеса с препарати за растителна защита и семена, представи пред многобройна публика: водещи земеделски производители и дистрибутори от страната - партньори на фирмата, своя много факторен, високо интензивен продуктов портфейл за 2019 година.

Екипът на списание “Растителна защита” отразява срещата в Правец, която се състоя в представителния хотел RIO RESORT. Официален домакин на това голямо събитие от корпоративния работен календар, събрало тук земеделския елит от Централна Северна и Западна България, ключов пазар за Байер, бе регионалният мениджър Милен Мильов и неговият екип: Радостина Димитрова, Тодор Москов, Димитър Тодоров, Людмила Петрова, Деян Веселички и Дейвид Лалов.

Екипът на Байер позиционира визията на своята търговска стратегия и продуктовото си портфолио за пролетната кампания 2019. Какви са идеите, посланията и сигналите на компанията към пазара?

Едно от посланията е знаково – повече от сигурно е, че през тази година Байер ще разшири присъствието си на българския пазар – с технологични пробиви, иновативни решения, комплексни, високо стойностни системи за растителна защита на растенията, със семената на Декалб – царевица и рапица. Според концепцията на Байер всеки следващ сезон е най-важен! Това е индикация, че екипът на компанията е мотивиран и амбициран непрекъснато да се доказва, да отстоява лидерските си позиции.

Другият сигнал на Байер е, че разполага с висока експертиза. Нейните проявления са в много посоки – професионална компетентност, усет към иновациите, високо ниво на концентрация, стратегия за растеж. В бизнеса, както и в живота, никой не изкарва хляба си с мечти. Да знаеш, преди да предприемеш нещо, е от първостепенно значение. Качествената растителна защита и семената Декалб, които предлага Байер на българското земеделие, не са нито мечта, нито лукс, те са реална необходимост! И този ключов капитал, този инструментариум за управление на рисковете и добива е достъпен за всеки фермер. Днес всеки фермер може да направи, без да се страхува, че ще сгреши, своя информиран избор.

Не адски често, но понякога всичко е толкова просто, колкото изглежда. Байер създава иновации, Байер предлага работещи решения. На българските земеделци все повече им трябва Байер. Към Байер винаги има високи очаквания! Слоганът на Байер Заедно постигаме повече” съдържа голям заряд. Тази заедност ражда сила, акумулира енергия, генерира активности, променя средата, прави общия бизнес по-успешен!

 

Подробности за препаратите на Байер и хибридите на Декалб четете в брой 2/2019 на сп.”Растителна защита”.