Абонаментът за списание "Растителна защита" 2018 продължава безсрочно в редакцията

Автор(и):  Растителна Защита, /РЗ/
Дата: 19.02.2018      10729

АБОНАМЕНТЪТ за списание „Растителна защита“ за 2018 г. продължава безсрочно в редакцията.

Какво трябва да направите?

Пощенски запис за 60 лева, изпратен на адрес: 1618 София, ул. „Иван Йончев“ 3, за Емил Иванов Игнатов, ви осигурява абонамент за списанието за 2018 г. на посочения от вас адрес. Ще получите всички книжки за 2018 г. (вкл. и пропуснатите до момента на абонамента).

 

Още една оферта!

Срещу пощенски запис от 85 лева, изпратен на посочения адрес, ще получите промопакет: Списък на ПРЗ за 2018 година + абонамент за списание „Растителна защита“ за 2018 г. при посочените по-горе условия.

 

За информация: През 2018 г. във всяко списание ще има приложение „Опасни патогени по земеделските култури“. Водещи наши фитопатолози ще представят своите научни експертизи, наблюдения и прогнозни разработки за появата и разпространението на най-опасните патогени (някои от които нови за България) и борбата с тях в основните полски, зеленчукови и овощни култури.

 

НОВО! В брой 1 на списание „Растителна защита“ ще намерите отделно издание „Технология за отглеждане на нахут“. Ръководител на авторския екип (от Добруджанския институт в гр. Генерал Тошево и Земеделския институт в Садово) е проф. Иван Киряков. Съдържанието на това актуално издание е посветено на ключовите моменти от агротехниката, сортовете, растителната защита и храненето на растенията.

 

Не забравяйте!

Списанието се разпространява само чрез абонамент!