Апогей 91: Трамплин за добри идеи!

Автор(и):  Растителна Защита, /РЗ/
Дата: 04.04.2014      1254

“Предстои ни един изключително динамичен земеделски сезон и трябва да се подготвим максимално успешно да управляваме рисковете.” С тези думи г-жа Антонина Карагьозова, съуправител на Апогей 91, откри информационния форум в Гранд хотел “Поморие”. В конферетната зала присъстваха ключовите земеделски производители от региона, клиенти на бургаската дистрибуторска фирма. Тук бяха регионалните търговски представители на БАСФ, Байер КропСайанс, Дю Пон, Пионер, Лимагрейн, Тимак Агро, както и доц.д-р Мирослав Титянов, ген.мениджър на Суммит Агро, и Татяна Михайлова, изп.директор на Екофол. Акцентите в презентациите бяха иновациите и предложенията за различните промоционални пакети.

Част от успешния корпоративен инженеринг на Апогей 91 са добре дефинираните търговски политики. Апогей 91 не е обикновена дистрибуторска фирма. Тя осигурява най-високи агрономически нива на услугата, гарантира оригинално качество на доставката – пестициди, семена и торове, технологични решения за постигане на максимално високи стойности от предлаганите продукти. Ключовите компетенции на Апогей 91 за управление на риска и за максимално оползотворяване на капиталовия ресурс в инвестиционния процес, изстрелва дейността и действията й в нова орбита. Опитът, професионалният капацитет, ангажираността и идентичността генерират нова енергия в дистрибуторската институция. Тя е незаменима част от бизнеса, връзката на земеделците с компаниите, производители на пестициди, семена и торове.

Внимание заслужава поведенческият модел на дистрибуторската фирма Апогей 91. Дългосрочната й стратегия за успешен бизнес и фирменият професионален инструментариум с максимално стойностни агрономически качества са изцяло ориентирани в помощ на потребителите. За да си истински полезен, за да се движат нещата в правилната посока, заявяват Антонина Карагьозова, Пенка Русева и Анушка Назърова, собственичките на Апогей 91, се изисква мотивация и концентрация. И добавят, че ясната цел и концепцията за реализацията й са ключови съставки на добрия проект. А това, че Апогей 91 е настина добър проект няма никакво съмнение! 23 години тези достойни дами показват, че могат. Показват, че умеят да капитализират в максимална степен всички качества, предимства и възможности на модерната растителна защита, селекцията и храненето на растенията!