Аксиал Едно – едно решение за справяне със смесеното заплевеляване при пшеница и ечемик!

Автор(и):  syngenta, България
Дата: 01.03.2022      361

Аксиал Едно е двукомпонентен продукт – комбинация от а.в пиноксаден и а.в флорасулам, дозата на приложение е 100 мл/дка. В резултат на отличния синхрон на работа на двете активни вещества и в същото време различния механизъм на действие Аксиал Едно има изключително висока ефикасност срещу най-важните житни плевели като: райграс, див овес, ветрушка, лисича опашка и голяма част от широколистни в това число паламида, лепка, див мак. Продукта има вграден прилепител, който позволява по-бързото му навлизане в плевелите и съответно спиране растежа и развитието им до 48 часа. Продукта е изключително подходящ за решаване на ситуации, в които имаме проблем със смесено заплевеляване.

Друго основно предимство на Аксиал Едно е че има широк прозорец на приложение, а именно до фаза втори възел на културното растение, това го прави подходящ както за есенно, така и за пролетно приложение. Високата селективност към културата се обуславя от факта, че продукта има вграден антидот, който елиминира възможността от предизвикване на фитотоксичност.

Аксиал Едно от Syngenta - комплексно решение в борбата с житните и широколистни плевели.  От този сезон можете да закупите Аксиал Едно в пакет с Амистар Прайм на значително по-добра цена!

За повече информация се свържете със съответния регионален представител.