Байер КропСайанс: Дистрибуторите са нашите ключови партньори!

Автор(и):  Емил Иванов
Дата: 17.02.2015      1445

На тазгодишната среща в елитния столичен хотел “Хилтън” мениджмънтът на агрохимическата компания, лидер на пестицидния пазар у нас, препотвърди по категоричен начин своя корпоративен вот на доверие и благодарност към търговските фирми, които продават продуктите й. Байер КропСайанс излъчи ясни сигнали и послания, че ще продължи да развива този институционален формат, чийто професионализъм, лоялност и активност допринесоха за пазарния успех и водещите позиции на германската компания у нас.

Идеята на целия този проект – високоефективна национална дистрибуторска мрежа, според Ралица Янакиева, мениджър на Байер КропСайанс България, стартирал преди 15 години, е за нещо добро. Не става дума за агресивен бизнес. Вълнуващо е да правиш нещо с ръце, глава и сърце. Бизнесът не е надбягване, доверието се постига с години, ето защо хората, които са свързани чрез него, се наричат Партньори. Професионалната характеристика на този партньорски модел, според г-жа Ятакиева, включва идентичност, визия, позитивен профил, автентичност, авторитет и мотивация.

През 2014 г. Байер КропСайнс постигна стратегически успех – най-висок ръст на продажбите в условия на изключително конкурентно присъствие.

Българското земеделие е целеви пазар за германския агрохимически концерн. Байер КропСайанс участва ангажирано в модернизацията, интензификацията на аграрното ни производство. Байер КропСайанс инвестира в архитектурата на неговата конкурентноспособност и печеливш модел.

Технологичният инструментариум на Байер КропСайанс – съставен от най-новите поколения иновативни продукти за растителна защита, ситуира следващото ниво на очакванията. Този страхотен заряд със смазващи предимства е знак за мощен технологичен капацитет, гъвкавост на схемите, висока степен на креативност и добавена стойност.

Подробна информация за стратегическия пазарен успех на Байер КропСайанс през 2014 г. и още много новини, произведени на срещата с дистрибуторите, четете в бр.1 на списание “Растителна защита” за 2015 година.