Вината на ДиВес Естейт излъчват световна класа!

Автор(и):  Растителна Защита, /РЗ/
Дата: 26.01.2015      899

Винената колекция на ДиВес Естейт фокусира специалното внимание, любопитството и професионалния интерес на многобройната публика, която привлече Divino Taste 2014, форумът на българското вино, състоял се в София през ноември.

ДиВес е един от най-разпознаваемите брандове, това е мнението на повечето винени спецове. И това твърдение съвсем не е случайно! Защото през последните няколко години марките на избата “Симеонова могила”/възвишението, от което Симеон Велики е ръководил Ахелойската битка/ – червени, розови и бели вина, са призьори на най-престижните изложения по света. Според авторитетните експерти ДиВес Естейт е част от новата славна история на българското вино, участва активно и новаторски в трасирането на успеха на международната сцена с иновативни тенденции, нестандартни модни линии и класа.

Многолюдната публика, уважила тазгодишния Divino Taste, получи възможността и привилегията да види и да дегустира първия български златен медалист на Decanter World Wine Awards 2014 – най-големият и най-влиятелният винен конкурс в света – Merlot Barrique 2012, Special Selection, на винената изба ДиВес Естейт, менаджирана от младия специалист Димитър Рангелов. /РЗ/