Направете коледен подарък със списание „Растителна защита & семена и торове” 2018

Автор(и):  Растителна защита
Дата: 15.12.2018      10685

Ако все още не ви е хрумнало как да зарадвате любимите хора около вас,  направете им един незабравим коледен подарък – списание „Растителна защита & семена и торове” 2018.

Подарете нещо различно и изненадайте с усмивка своите приятели, роднини и колеги.

 

Редакцията на списание „Растителна защита & семена и торове” предлага възможност за нестандартен коледен подарък.

Защо да подарите списание „Растителна защита & семена и торове ”?

Защото подарявате нещо напълно разлчино и неочаквано – научни статии, интервюта и истории, посветени на постиженията на растителната защита, света на растенията и растиневъдството като наука!

Защото правенето и отразяването на аграрна наука може да бъде  много интeресно и същевременно с това  полезно занимание.

Защото добре поднесената информация, запечатана на хартия и с дъх на мастило, носи винаги лично послание към читателите си.

Как да купите всички 10 книжки, издадени през 2018 година?

Целият комплект списание „Растителна защита & семена и торове ” – 10 книжки, издадени през 2018 година, плюс специалното приложение „Опасни патогени по земеделските култури“ , може да купите от редакцията за 40 лева. В цената е включена и стойността на доставката.

Изпратете пощенски запис за 40 лева с четливо написан адрес за получаване на адреса на редакцията: 1618 София,  кв. „Бъкстон”, ул. „Иван Йончев” 3, за Емил Иванов Игнатов.