Ариста ЛайфСайънс получи „Златен медал“ в Конкурса за иновации на Агра 2017

Автор(и):  Ариста ЛайфСайънс България
Дата: 01.03.2017      1244


Международната селскостопанска изложба АГРА е най-голямата платформа на агробизнеса в Югоизточна Европа. Тя е притегателен център за изява на водещи компании и научни институти, а също – за фермери и специалисти  от страната и чужбина, които искат да видят последните новости в сектора. Tази година Агра 2017 се проведе от 22 до 26 февруари в Пловдив. Едно от най- очакваните събития на международния земеделски форум беше „Конкурса за иновации”, на който тази година Ариста ЛайфСайънс България ЕООД участва за първи път и получи приза „Златен медал“ за своя продукт „Тализма“ – нов инсектицид и биоцид!

Тази година новоучредената мултинационална компания Ариста ЛайфСайънс България ЕООД взе участие на АГРА-2017 със собствен щанд, където посрещаше своите настоящи и бъдещи партньори и клиенти.

Още с първото си участие Ариста ЛайфСайънс получи награда „Златен медал“ в „Конкурса за иновации” на продукти и разработки в областта на селското стопанство, раздел „Торове и препарати за селското стопанство“ с продукта „Тализма“ – нов инсектицид и биоцид!

Наградата бе връчена официално на организирана гала вечер от заместник- министърa на земеделието и храните, доц. д-р Светла Янчева.

Ариста ЛайфСайънс - „Ние култивираме просперитет!“

за Тализма и други продукти и решения на фирмата вижте на: arystalifescience.bg