Ариста ЛайфСайънс ще вземе участие на изложението Fruit Logistica в Берлин

Автор(и):  Ариста ЛайфСайънс България
Дата: 24.01.2017      1437


За нас е удоволствие да Ви информираме относно предстоящето участие на Ариста ЛайфСайънс на изложение Fruit Logistica от 8 до 10 Февруари 2017г. в Берлин.

 

Събитието предоставя възможност на участниците да презентират своето актуално портфолио и търговски марки продукти свързани с третирането на плодове & зеленчуци.

FRUIT LOGISTICA има богата 25годишна история, простира се на площ от 117 472 кв.м., и всяка година се посещава от 2.884 изложители и над 70 000 посетители.

FRUIT LOGISTICA обхваща всеки един сектор от бизнеса с пресни плодове и зеленчуци, като дава пълна картина за последните иновации, най-нови продукти и услуги от всяко звено в международната верига за доставки.

От 8-10 февруари 2017 глобално целия бранш, сериозните „играчи“, малките и средни фирми, и много различни организации от всички краища на света, отново ще присъства в Берлин.

Продуктите на Ариста ЛайфСайънс на изложение Fruit Logistica могат да бъдат видяни на следния адрес: Berlin ExpoCenter City, Hall 10.1 – Booth B-02


За повече информация посетете страницата на организаторите: www.fruitlogistica.de

 

Ариста Лайфсайънс България влиза в 2017 г. с нова организация и разширено портфолио