Суммит Агро: технология на растежа!

Автор(и):  Растителна Защита, /РЗ/
Дата: 20.01.2017      2906


Фирмата представи официално своето търговско портфолио за 2017 година

 

Тазгодишната традиционна среща на екипа на търговската фирма Суммит Агро, ръководена от доц. д-р Мирослав Титянов с партньорите си – дистрибутори от страната, се състоя през януари в представителния столичен хотел Метрополитън. Участие във важното събитие от бизнес календара на фирмата бяха господата Влодзимеж Влеклик и Катсума Сузуки, президент и вицепрезидент на Суми Агро Европа, в чийто формат е Суммит Агро, ключов доставчик на препарати за растителна защита, торове и семена на българския пазар.

Двамата управляващи мениджъри на Суми Агро Европа благодариха на екипа на Суммит Агро и на техните партньори за лоялността, компетентността и професионалната работа през миналия търговски сезон. Резултатите показват, че Суммит Агро изпрати още една силна година. Стратегическата концепция е реализирана по убедителен и блестящ начин. Суммит Агро е незаменим помощник на българските земеделски производители. Дългосрочният бизнес проект, на който най-голямата японска търговска компания Сумитомо Корпорейшън, част от която е Суми Агро Европа/респ. дъщерната й фирма в България Суммит Агро/ включва приоритетно да бъдат предлагани продуктите на японските агрохимически компании. Тази ориентация на корпоративната политика съвсем не е случайна! Най-малко заради факта, че научно-откривателския потенциал на Япония е базов фундамент за осъществяване на иновативен бум. Г-н Влеклик даде красноречив пример по темата. През периода 1999-2014 г. в света са открити 149 нови молекули /основна база на формулиране на нови препарати за растителна защита/, 45 от тях са дело на учени от японските компании. След 2014 г. до сега са регистрирани в света 35 нови молекули, 20 от които са японско дело! Това конкурентно предимство повишава равнището на растителната защита, нейната  интензификация и устойчивостта на земеделското производство в условия на все по-несигурна климатична и фитосанитарна среда.

Ген.мениджър на Суммит Агро доц. д-р Мирослав Титянов от своя страна благодари на партньорските фирми за тяхната съпричастност и ангажираност. Растежът на бизнеса на Суммит Агро е с устойчив тренд. И този факт, според него, е индикация за широкоформатен технологичен пробив, за сбъдване на високи очаквания. През новия сезон, обеща той, Суммит Агро ще демонстрира нова енергия, нов хоризонт и още по-висока класа!

Доц .д-р Мирослав Титянов и Иван Михов, продуктов мениджър, позиционираха пред компетентната аудитория – представители на партньорските дистрибуторски фирми, търговското портфолио на Суммит Агро за 2017 година.

 

Повече подробности за иновациите в търговския портфейл на Суммит Агро за 2017 г. на българския пазар четете в сп.”Растителна защита”, бр.1, 2017.