Сливенската търговска фирма Виола АЕ откри свой агроцентър

Автор(и):  Емил Иванов
Дата: 24.10.2016      3137

През миналата седмица в квартал Речица на Сливен отвори врати нов, модерен, многофункционален обект. Реализирането на този проект е поредната индикация за способността на мениджмънта на фирмата да сбъдва нещата по най-добрия начин.

Агроцентърът на Виола, една наистина съвременна логистична база, бе открит по начин, който говори за собствен стил и класа. Тук бяха само хората, пряко участвали в реализирането на този технологичен формат – екипът на фирмата, строителите, надзорния орган и банката, кредитирала проекта.

Профилът на съоръжението, разположено на 500 кв.м, включва няколко акцента – отделни халета за различните видове пестициди – хербициди, инсектициди, фунгициди, както и за торове,семена. В комплекса “присъстват” още агроаптека с отделен склад, конферентна зала, административен блок с прилежащи помощни и сервизни отделения. Агроцентърът е оборудван със съвременна техника за механизиране на товаро-разтоварните работи, осигурени са със съответните условия за гарантиране на температурните и хигиенните норми.

Агроцентърът бе открит от управляващите мениджъри Албена Вавова и Теменуга Иванова. В обръщението си към присъстващите на тържеството г-жа Вавова заяви: “В навечерието на 25-годишнината от създаването на фирмата мечтата ни за наш агроцентър е осъществена! Много хора се трудиха, за да се превърне този проект в реалност. Повечето от главните “виновници” да я има тази сграда днес са тук. Благодаря на всички за енергията, ангажираността и емоциите.” Това е нещо много специално, отбеляза по този повод д-р Елена Манчева, основател на фирмата. И уточни: “Когато правиш нещо и имаш доказателство, че го правиш добре, ти се иска да получиш още доказателства, че се справяш добре, т.е. иска ти се да растеш”.

Може да намерите повече снимки от откриването на Агроцентър Виоала в галерията под статията.