Нов каталог на фирмата АГРЕДО за 2016 година

Автор(и):  Растителна Защита, /РЗ/
Дата: 01.02.2016      2976

АГРЕДО е нова компания, но с много опит в съвременното земеделие.  Целта е да се предоставят активни решения на българските земеделци. Изборът на подходящи семена е най-важната задача за всеки фермер, но трезвият анализ на индустрията през последните години показа, че успехът спохожда тези, които ограничават стреса и управляват процесите на производство. АГРЕДО работи активно в тази посока – предлагане на качествени семена, преодоляване на стреса и ограничаване влиянието на неблагоприятните фактори по време на вегетация с подкрепата на международни партньори -  DAYMSA и MOMONT. Заповядайте на щанда на АГРЕДО в палата No 13 на Международната селскостопанска изложба "АГРА" - от 24.02.2016 до 28.02.2016 година.

Предложенията на АГРЕДО за 2016 година са детайлно представени в новия им каталог:

Биостимуланти и листни торове - първа част

Всички живи същества изискват L-амино киселини, които са основните структурни звена за образуването на протеини, ензими и изходен материал за синтеза на други основни вещества.

НАТУРАМИН – WSP е продукт, който има стимулиращ ефект върху растенията по време на активните фази на растеж и цъфтеж, особено в ситуации, които могат да ги засегнат неблагоприятно, като коренова асфикция, засушавана, градушка, фитотоксичност, причинена от пестициди и т.н.

НАТУРАМИН – ПЛЮС: Специален течен тор, обогатен с аминокиселини и с микроелементи хелатирани с глюконова киселина, която е основният кофактор, спомагащ за постигане на максимален ефект в различни метаболитни процеси.

ПЛЕНИФЛОР: Разтворим екстракт от морски водорасли с бор и молибден. Силно подобрява процесите, свързани с цъфтежа и плодообразуване както при маслодайни, така и при градински култури.

НАТУРФОС Zn/Mn: Лесно се абсорбира от растенията, независимо от метода на приложение, със забележителен системен ефект. Прилагането му се препоръчва при култури, чувствителни към недостиг на Zn и Mn , при почвени условия, които блокират тяхното усвояване. Фосфорът участва в метаболизма на растението, подобрявайки здравословното му състояние, осигурява основните хранителни елементи за образуването на захари, плодообразуване и зрялост.

НАТУРФОС Mg: Независимо от формата на приложение се усвоява лесно от растенията и има забележителен низходящ и възходящ системен ефект. Разработен за използване при следните култури: лозя, овощни, ягоди и зеленчукови култури.

РАЙСА: Третиране на семена. Стимулира развитието на кореновата система и подобрява абсорбцията на хранителните вещества след презасаждане и покълване. РАЙСА съдържа: свободни аминокиселини, алгинати, манитол, олигозахариди и полизахариди, естествени хормони на растежа, бетаини, полиамини и витамини. Всички тези съставки произтичат от висококачествени екстракти на водорасли Ascophyllum nodosum,  съхранявайки едновременно тяхното пълно действие и ефективност.

СПРЕЙФИКС: подобрява качеството на работния разтвор, като му придава оптимизиращи качества като разпределение, задържане, фиксация и проникване на активните вещества върху повърхността на посевите които се третират.

Житни култури и маслодайна рапица – втора част

MOMОNT има широк и ефективен набор от сортове и хибриди за задоволяване на пазарното търсене. Различните методи на селекция, които се използват, са с цел да се подобри:

 - Технологичното качество на сортовете, подходящи за конкретни климатични условия.

 - Устойчивоста на болести и високи резултати при неблагоприятни условия за отглеждане.

Чрез MOMONT  българските зърнопроизводители могат да се запознаят със сортове зърнени култури и хибриди зимна маслодайна рапица.

Стратегията е въз основа на богатия набор от сортове и хибриди да се предложи на различните партньори и клиенти най-доброто обслужване и подходящите висококачествени семена.

 ПШЕНИЦА

• ЕКЗОТИК

• БАСМАТИ

• СОЛЕХИО

• ФЕНОМЕН – НОВ

• МОДЕРН - НОВ

• ФОРКАЛИ – НОВ

• КАЛЛИСОЛ

 ЕЧЕМИК

• ГИГА

• КАЗИНО

• ФЪНКИ - НОВ

• ДОМИНО – НОВ

 ТРИТИКАЛЕ

• КОЛОС

ОВЕС

ХИБРИДИ ЗИМНА МАСЛОДАЙНА  РАПИЦА

Заповядайте на щанда на АГРЕДО в палата No 13 на Международната селскостопанска изложба "АГРА" - от 24.02.2016 до 28.02.2016 година!