БАСФ: Пътна карта до една много специална дестинация

Автор(и):  Емил Иванов
Дата: 05.08.2015      1152

Пилотната платформа ДОБИВ ПЛЮС на БАСФ в с.Овча могила, Великотърновско, е знакова многопланова локация на актуалния продуктов портфейл за осигуряване на висок здравен статус на стратегическите земеделски култури: пшеница,ечемик, слънчоглед, царевица и рапица. Една високотехнологична и качествена растителна защита, която повишава нивото на успешност, създава добавена стойност, носи сигурни печалби.

Професионалният интерес към представянето на бизнес модела на БАСФ и тази година, за пореден път, събра няколко хиляди земеделски производители от цялата страна. Високите очаквания се сбъднаха: в реална обстановка бяха показани активностите и резултатите от действието на препаратите за растителна защита с марката БАСФ, като част от маркетинговата стратегия на компанията за предоставяне на опции за информиран избор.

Пътната карта на БАСФ ни отвежда до много специална дестинация – високотехнологична растителна защита от ново поколение. И доказва, че инвестициите в непозната досега територия е печеливша политика. Тя създава перспективи за интензитет, за устойчивост на земеделието, за непознати досега качествени характеристики. Разпознаваемостта и популярността на брандовете AgCelence и Clearfield е сигурен знак, че БЪДЕЩЕТО Е ОПРЕДЕЛЕНО. БАСФ създава, комерсиализира и позиционира революционни технологии в растителната защита!

Искаме иновации, искаме мащабни кампании с големи идеи, със солидна стратегия и впечатляващ криейтив, които да доведат до невероятни резултати. Отговорът на БАСФ е пред очите на всички български земеделски производители.
А това прави разликата...

Пълната информация за срещата ще бъде публикувана в брой 6/2015.