Arysta LifeScience Europe обяви новата си организационна структура

Автор(и):  Растителна защита
Дата: 04.07.2015      1538

Париж (май, 2015) – Arysta LifeScience Europe обяви новата си организационна структура, която ще й позволи да се възползва от мащаба и ще ускори растежа на компанията на този ключов пазар. Новата европейска управленска структура, която започва да функционира незабавно, има за цел да повиши още повече ефективността на компанията, капитаризирайки дългосрочни възможности за растеж.

Хосе Нобрe, новият президент на европейското бизнес поделение на Arysta LifeScience заяви: “Нямам търпение да реализираме уникалните възможнисти за растеж, които възникнаха от събирането на Arysta LifeScience, Chemtura AgroSolutions, и Agriphar под един покрив. Нашата новосъздадена компания, Arysta LifeScience, има засилен интерес към областите с бърз растеж, като с водещото си за индустрията портфолио от активни вещества и регистрации ние вярваме, че сме в идеална позиция да продължим разработването на решения за непрекъснато развиващите се потребности на фермерите в Европа.”

Компанията заявява, че сега вече може да предложи на всичките си клиенти много по-пълно портфолио от продукти за растителна защита, обеззаразяване на семена, биопродукти, биостимулатори, иновативни продукти за подхранване и аджуванти.

Новият ръководен екип, който ще бъде начело на Европейското бизнес поделение влючва: Пол Томсън - ръководител изследвания и разработки, Джозеф Михрина – директор маркетинг, Ги дьо Флобервил – директор дистрибуция и отношения с подизпълнители, Хилдо Брилеман - ръководител за Централна и Източна Европа, Жил Церути – директор операции и доставки, Вим ван де Виле – финансов директор, Гийом де Гайлар – главен юрист за агроподелението и Мишел Бири –човешки ресурси.

Новият интеграционен екип на Arysta LifeScience работи за изграждането на единна структура за контакт с клиентите до края на тази година, за да е готова за работа от новия сезон за маркетинг и продажби от 2016 година.

“Глобалното ни покритие и силното ни присъствие в Европа, с обем на продажбите над 450 милиона долара, 14 дъщерни дружества и две поделения за формулиране и опаковане на продукти от световна класа, ще ни гарантират необходимата гъвкавост да задоволяваме потребностите на местните клиенти и да им предоставим възможности за растеж, от които да спечелим всички,” отбеляза Хосе Нобре.

Местното поделение на Arysta LifeScience в България се ръководи от Петко Иванов, Petko.Ivanov@arysta.com.

/РЗ/