Растителната защита на Синджента сбъдва високи очаквания!

Автор(и):  Емил Иванов
Дата: 22.04.2015      2904

Традиционната годишна среща на Синджента с водещи лозари и винопроизводители от страната се състоя в представителния пловдивски Новотел във времето на международната изложба “ВИНАРИЯ 2015”. Интересът на професионалния елит към тази проява бе продиктуван от високите очаквания тук и сега да научи ексклузивни новини от екипа на швейцарската компания, чиято растителна защита в този чувствителен сегмент е от най-висока световна класа, компанията, която в непрекъснат ритъм сътворява иновация след иновация, компанията, която е най-мощният мотор за трансформации на пазарните нагласи.

Част от това широкоформатно събитие бяха мениджъри от представителствата на Синджента в Румъния, Словения, Сърбия и Македония. Тук бе и Детелин Куцаров, мениджър на Синджента Югоизточна Европа.

Господата Петър Милчев, Стефан Топалов, Ростислав Пенчев, Явор Бакърджиев, Христо Гаджев и Сурай Салиев от Екипа на Синджента България представиха пред високо компетентната аудитория пълната програма на Синджента за опазване на лозята от болести, неприятели и плевели. Участниците в срещата получиха актуална информация от търговското корпоративно портфолио – фунгициди, инсектициди, хербициди и листни торове от серията Вуксал, както и резултатите от тяхното тестване в демонстрационните полета на компанията в четири региона на страната през миналата година, когато климатичните аномалии и силния вредоносен натиск поставиха на изпитание растителнозащитните формати и компетенциите на лозари и винопроизводители.

Пълната информация за срещата ще бъде публикувана в брой 3/2015