Синджента: Бърза писта за иновации!

Автор(и):  Емил Иванов
Дата: 22.04.2015      1228

Селскостопанското изложение “АГРА” в Пловдив е ключово събитие за агробизнеса, разпознаваема локация за ситуиране на актуални търговски формати за предстоящия земеделски сезон в ключовите сегменти: растителна защита, семена и торове. Това е знаковата топ дестинация, пилотна витрина, от където фирмите излъчват сигнали, послания и позитивна енергия към пазарите, партньорите и клиентите за своите нови цели и идеи, своя нов календар на активностите, новите концептуални разработки в продуктовото си порт фолио, базовите параметри на корпоративния инженеринг за пазарно присъствие и стратегически позиции. По време на “АГРА” водещите мултинационални компании винаги генерират висока степен на професионално любопитство. И това съвсем не е случайно! Авторитетът им, тяхната система за трансфер на иновации и влияние, техния активен инвестиционен ангажимент за участие в мащабната трансформация на българското земеделие, за превлъщането му в активна част от европейското земеделско пространство, създава усещането, че индексът на потребителското доверие е много висок, със стабилни параметри. Създава усещането за нови перспективи и нови възможности за модернизация и интензификация на аграрния сектор.

Швейцарската компания Синджента, световен лидер в агрохимическата и семенарската индустрия, която от много години е водеща на българския пазар, събира достатъчно силна подкрепа, има запазено място в зоната на успеха, излъчва стил и класа, демонстрира високите нива на своята ярка технологична индувидуалност и отлично работещ модел. Синджента е една от компаниите, която притежава инструментариум да променя пазара и пазарните нагласи, да преначертава и зарежда бизнес проекти, да стартира нова идентичност и неподражаемост.

Новият земеделски сезон в производството на стратегическите култури пшеница, царевица, слънчоглед и рапица са достатъчно сериозен повод за разговор на тема ИНОВАЦИИ с маркетинг мениджърите на Синджента Николай Грамчев и Славомир Ботянски.

Какво споделиха те за читателите на списание “Растителна защита, семена и торове”, четете в брой3/2015.