Очаквайте през 2021 година на българския пазар Тренд® 90 с ново търговско име Виволт™ 90, като нова търговска марка на Corteva Agriscience™

Автор(и):  Растителна защита
Дата: 03.03.2021      472

Уважаеми  фермери, екипът на Corteva Ви информира че от 2021година и за в бъдеще, ще предлага на българския пазар прилепителят Тренд® 90 под ново търговско име – Виволт™ 90 , което е запазена търговска марка на Corteva Agriscience™. Опаковката на Виволт™ 90 ще бъде 1 л. - бяла, със синя капачка и брандирана с логото на Corteva Agriscience™.

В тази връзка използваме възможността да Ви информираме че от 2021година, както и за в бъдеще, продуктите на Corteva agriscience™ ще са с нов вид – бяла опаковка със синя капачка и брандирани с логото на компанията.

Виволт™ 90 подобрява прилепимостта на хербицидите и тяхната абсорбция в растителните части. По този начин се увеличава ефикасността на хербицида и се увеличава неговото действие. Това е особено важно в периоди на бавен растеж /поради суша или студено време/, както и за плевели, чиито листа се мокрят трудно – било поради восъчен налеп или власинки. Ниските температури не влияят върху ефикасността на продукта.

През 2021 г. Corteva ще предлага Тренд® 90 до привършване на наличностите, след което ще се предлага търговската марка Виволт™ 90, както за самостоятелна продажба, така и в пакети с хербициди.