Екофол сбъдна мащабен инвестиционен проект

Автор(и):  Растителна защита
Дата: 08.02.2015      1377

Пазарното присъствие и ключовите позиции на българската фирма “Екофол” в производството и търговията с листни торове е безспорен факт. Управленският екип на компанията разполага с три ключови фактора за растеж: качество на продуктите, високопрофесионална агрономическа консултация, бърза и адекватна доставка.

2014 се оказа една много специална година за "Екофол". Това е годината, в която фирмата празнува 25 години от създаването си. Годината, в която бяха направени най-големите инвестиции в технологичната и енергийна модернизация на производството в завода в Търговище, седем ключови служители навършиха достопочтените 60 години и започнаха втория си 60-годишен житейски мандат.

Преминал през всичките икономически, социални и политически кошмари на прехода, днес 25-годишният Екофол - символ на разумен, балансиран и високоефективен мениджмънт, на пълна ангажираност към потребителите на продуктите Лактофол, на лоялност и грижа към работещите във фирмата, направи следващата си сериозна крачка. Реализира два европейски проекта „Енергийна ефективност“ и Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика“. Закупено бе ново оборудване и значително бе подобрена енергийната ефективност и конкурентноспособността на фирма “Екофол”.