15 години заедно към върха!

Автор(и):  Растителна защита
Дата: 24.11.2014      998

Това бе слоганът, с който бе отбелязана забележителната годишнина от старта на Суммит Агро в нашата страна. Тържеството, събрало цвета на агробизнеса и земеделската наука, се състоя в елитния столичен хотел “Кемпински-Зографски”. В приветственото си обръщение към партньорската аудитория доц.д-р Мирослав Титянов, ген.мениджър на Суммит Агро България, дъщерна фирма на Суми Агро Европа, част от японския корпорация Сумитомо Корпорейшън, отбеляза: “Днес с гордост можем да заявим, че нашата малка, но модерна специализирана компания, се утвърди на българския пазар като компания с традиции, авторитет, коректност и успя да разрасне с вашата подкрепа. Стараем се непрекъснато да осигуряваме иновативни решения, все по-богата гама от продукти, по-лесен достъп до тях и разбира се - конкурентни цени. Гарантираме, че през следващите две години ще увеличим поне два пъти броя на предлаганите от нас препарати за растителна защита.”

Част от това вълнуващо събитие бяха господата Влодзимеж Влеклик, президент на Суми Агро Европа и Кенджи Накамура, корпоративен мениджър в Суми Агро Европа, които благодариха на екипа и многобройното партньорско присъствие за участието им в пазарния триумф на Суммит Агро , за лоялността, ангажираността и активността им, за постигане на устойчив растеж на компанията, който ще гарантира положителни ефекти в дългосрочен план.

Подробна информация за паметното събитие ще прочетете в брой 10 на списание “Растителна защита”, което ще излезе от печат на 5 декември.