Corteva Principal Plus
Corteva Arigo
FMC Agro | ФМС Агро
PR МАТЕРИАЛИ
artice preview - imageНовата за България компания UPL позиционира своята растителнозащитна концепция от висок клас
Дата: 15/08/2020

Официалното представяне на новата компания се състоя в пловдивския хотел "Санкт Петербург". Събитието стана център на голям професионален интерес - тук бяха ключови и потенциални партньори на компанията , водещи земеделски производители от страната, както и специалните гости - отговорни експерти от мениджмънта на UPL в Европа - господата Алън Дю Рю, мениджър на компанията за Централна Източна Европа.

Вижте цялата статия
artice preview - imageОсигурете си гарантирана защита от болести през есента
Дата: 22/07/2020

Ползи и технически предимства на пакета Ламадор® + Импулс® Супер

Вижте цялата статия
artice preview - imageЗащо рапица?
Дата: 12/07/2020

Последните пет години рапицата е сред най-рентабилните култури, отглеждани в България. Първа носи приход на стопанството и дава възможност да се посрещнат спешни разходи, свързани с предстоящата кампания.

Вижте цялата статия
artice preview - imageОсобености при отглеждане на нетрадиционни за страната зеленчукови култури
Дата: 06/07/2020

На 10 юли 2020 г. от 13.30 часа ще се проведе уебинар на тема: „Особености при отглеждане на нетрадиционни за страната зеленчукови култури – специфика при торене и схеми на засаждане “.

Вижте цялата статия
artice preview - imageБуалем Саиди е новият Ръководител на направление Байер Кроп Сайанс за региона Румъния, България и Молдова
Дата: 03/07/2020

София, 1-ви юли 2020г. – Буалем Саиди пое ръководството на направление Кроп Сайанс в Байер, координирайки дейностите за Румъния, България и Република Молдова. В България Жечо Мурзов продължава да ръководи направлението Кроп Сайанс на позицията Търговски директор, която зае през 2019 година.

Вижте цялата статия
artice preview - imageШкумбата ви кани на първия международен онлайн семинар – Амалгерол Есенс 2020
Дата: 04/06/2020

Екипът на АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС организира първия международен онлайн семинар на 9 юни от 10:00 часа, фокусиран върху биостимуланта и неговото действие при културните растения. Очакват Ви много интересни видео материали, снимков материал и съвети за употребата на АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС при различни земеделски култури в различни ситуации.

Вижте цялата статия
artice preview - imageЕфективният обеззаразител за контрол на складови неприятели
Дата: 26/05/2020

Защо да допускаме заразяване на зърното, когато имаме възможността да третираме превантивно и да защитим продукцията си? В стремежа си да предлага иновативни решения, които изцяло отговарят на нуждите на съвременните земеделски стопани и им помагат да опазят продукцията си, UPL създаде продуктите от серията Тализма.

Вижте цялата статия
artice preview - imageКак АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС засилва действието на хербицидите при третиране на царевица?
Дата: 20/05/2020

АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС е многофункционален, висококачествен природен биостимулант за листно приложение при зърнени, маслодайни, овощни и зеленчукови култури, лозя и други. Ненадминатото му действие е познато на много фермери в много страни в света.

Вижте цялата статия
artice preview - imageАМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС съживява културните растения след грешен хербицид
Дата: 18/05/2020

Горещо препоръчвам на фермерите, използващи Clearfield и Експрес технологиите, да комбинират хербицидите за съответните технологии с АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС, за да могат младите слънчогледови растения да понасят по-леко хербицидния стрес, който се проявява в една или друга степен в зависимост от климатичните условия.

Вижте цялата статия
artice preview - imageSAE и NIK обявяват сключване на споразумение за партньорство
Дата: 04/05/2020

SAE и NIK обявяват сключване на споразумение за партньорство, целящо разрастване и имплементиране на бизнес решения за прецизно земеделие на Балканите (с фокус върху България и Румъния) и в по-широк аспект в Европа и ОНД (особено в Украйна, Русия, Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Франция и Германия).

Вижте цялата статия
artice preview - imageАмбицирани сме да предлагаме най-добрите продукти
Дата: 27/04/2020

Разговор с г-н Добромир Пенков, търговски директор на фирма Агротайм - Исперих, отдел „Агрохимикали и семена“. Фирма Агротайм е известна като голям производител и износител на зърно и семена и, не на последно място, с промишлената си свинеферма.

Вижте цялата статия
artice preview - imageКак да постигнете не само по-висок, но и по-качествен добив при слънчоглед и царевица?
Дата: 24/04/2020

В днешните трудни времена пред всеки земеделски производител стои предизвикателството как да увеличи добива и качеството на своята продукция като същевременно запази плодородието на почвата. Отговорът е един – употребата на уникалния по състав биостимулант Amalgerol Essence, който действа едновременно на почвата, корените и растенията.

Вижте цялата статия
artice preview - imageЗамръзване при овощни дървета? Вземете незабавни мерки!
Дата: 09/04/2020

Сланата оставя видими следи по много овощни дървета и лози в този период. Късните слани често могат да бъдат прогнозирани в много райони. Опитът от предходните години ни научи, че критичната ситуация може да продължи до средата на месец май. Amalgerol Essence ще трансферира антиоксиданти в растението, с което ще подсили механизма му за самозащита. Освен това продуктът стимулира хранителния метаболизъм на растенията за по-бърза регенерация.

Вижте цялата статия
artice preview - imageКортева: Сигурни решения в несигурна среда!
Дата: 29/03/2020

Иван Дражев, маркетинг мениджър на Кортева Балкани, продуктов мениджър на Кортева България, представи иноватвния продуктов портфейл на фирмата за сезон 2020, както и някои стратегически цели на корпоративния инженеринг за повишаване интензитета и устойчивостта на земеделското производство

Вижте цялата статия
artice preview - imageВиола АЕ: Креативни, бизнес активни, успешни!
Дата: 21/02/2020

Сливенската търговска фирма за пестициди, семена и торове откри поредния си търговски сезон. Парк хотел "Европа" в Хасково бе домакин на тази емблематична стартова проява. Ключовото събитие, запазен знак на Виола, и този път бе натоварено с високи очаквания. Клиентите на фирмата - земеделски производители от региона на Сливен, Ямбол и Стара Загора, получиха актуална информация от 12 компании, партньори на Виола: БАСФ, Синджента, Кортева, UPL, Суммит Агро, Адама, Екофол, КНЕ Сертис,Агрия АД, KWS, Косад и АБT

Вижте цялата статия
artice preview - imageАГРА 2020 – от почвата до трапезата
Дата: 18/02/2020

От 19 до 23 февруари 2020 г. ще бъдат демонстрирани нови комплексни решения за селското стопанство на Международната селскостопанска изложба „Агра 2020“, която се провежда традиционно в Пловдив. През последните години „Агра“ се превръна в отворена платформа за иновации и среща на всички заинтересувани и заети в земеделието. Форумът с право се смята за единствен на Балканите и успява да съчетае в 4 дни на едно място селскостопанска техника, храни, оборудване, вино и земеделски култури.

Вижте цялата статия
artice preview - imageБайер: 2020 - пътна карта с ключови политики
Дата: 17/02/2020

Гранд хотелът в Поморие бе изборът на германската компания за старта на тазгодишната й търговска компания. Големият професионален интерес към ключовото събитие не беше някаква изненада. Високите очаквания на многобройното присъствие се сбъднаха!

Вижте цялата статия
artice preview - imageЗащити растенията – защити живота
Дата: 14/01/2020

По случай професионалния празник на растителнозащитника и официалния старт на Националната информационна кампания „Защити растенията – защити живота” под патронажа на Министъра на земеделието, храните и горите в Международната година на растителното здраве на 16 януари 2020 година в Аулата на Аграрен университет, гр. Пловдив, ще се проведе и конференция на тема:“ Растителното здраве – нови заплахи и превенция“.

Вижте цялата статия
artice preview - imageСеминар по интегрирана растителна защита в оранжерии
Дата: 25/10/2019

На 25 октомври 2019 г. в гр. Пловдив, в Аграрен университет - Пловдив ще се проведе семинар на тема "Интегрирана растителна защита в оранжерии".

Вижте цялата статия
artice preview - imageСмели решения, нова посока!
Дата: 04/10/2019

"ЦАРЕВИЦАТА - ЦАРИЦА НА ПОЛЕТО", партньорският проект на Аграрния университет в Пловдив, компанията Кортева и фирма Нетафим, реализиран в опитната учебна база, доказва, че формирането на устойчиви решения в дългосрочен план, на визии за утрешния ден, променят перспективата и хоризонта на производството на царевица в България.

Вижте цялата статия

<<12345>>

Агредо
Меди+Р
Лебозол Дюнгер ГмбХ
Agropal
ИЗБРАНИ