DuPon | ДюПон - Растителна Защита на Житни Култури
Cheminova Bulgaria | Хеминова България
PR МАТЕРИАЛИ
artice preview - imageСуммит Агро: Смело напред към важните неща!
Дата: 20/03/2019

Екипът на фирмата представи официално обновената си продуктова листа за защита и хранене на лозата. На семинара, състоял се в представителния пловдивски хотел “Империал”, присъстваха лозари от цялата страна

Вижте цялата статия
artice preview - imageЛютата ферма
Дата: 25/02/2019

В село Страшимирово край Варна се намира първата люта ферма в България. Създават я семейство Родинови, които повече от 18 години се занимават с отглеждането на различни зеленчуци и подправки. В нея отглеждат над 150 сорта люти чушки от цял свят.

Вижте цялата статия
artice preview - image Байер: Заедно постигаме повече!
Дата: 19/02/2019

Тазгодишната зимна информационна сесия на компанията бе организирана в три локации – Поморие, Варна-Златни пясъци, и Правец. Българският екип на Байер, глобалният лидер в бизнеса с препарати за растителна защита и семена, представи пред многобройна публика: водещи земеделски производители и дистрибутори от страната - партньори на фирмата, своя много факторен, високо интензивен продуктов портфейл за 2019 година.

Вижте цялата статия
artice preview - imageВиола АЕ: За да стигне до целта, на човек му трябва само едно – да върви!
Дата: 11/02/2019

Сливенската фирма ВИОЛА АЕ откри новия си търговски сезон на знаково място – Арбанаси край Велико Търново, хотел “Севастократор”. Събитието фокусира специалното внимание на партньорските компании от агрохимическата и семенарската индустрия. Клиентите на ВИОЛА АЕ – фермери и земеделски стопани от региона на Сливен, Стара Загора и Ямбол, получиха ексклузивна информация за тазгодишните търговски портфейли в ключовите сегменти – препарати за растителна защита, семена и торове.

Вижте цялата статия
artice preview - imageUPL Limited обяви финализирането на сделката по придобиване на Arysta LifeScience Inc.
Дата: 11/02/2019

UPL Limited ("UPL") днес обяви финализирането на сделката по придобиване на Arysta LifeScience Inc. ("Arysta") от Platform Specialty Products за 4,2 млрд. долара. Завършването на сделката, която беше подписана през юли 2018, бележи важна стъпка в историята на UPL. Придобиването допълнително засилва позицията на UPL като световен лидер в селскостопанските решения с общи продажби.

Вижте цялата статия
artice preview - imageФМС: Партньорство с бъдеще!
Дата: 08/02/2019

Първата годишна среща на екипа на фирмата с дистрибутори и земеделски производители от страната се състоя в луксозния хотел RIU Resort край езерото на гр.Правец

Вижте цялата статия
artice preview - imageМеди + Р: Плодородна почва и за вашите деца!
Дата: 05/02/2019

Екипът на пловдивската фирма Меди+Р стартира търговския си сезон с много новини. Земеделски производители от цялата страна, поканени на годишния технически семинар в супер модерния СПА хотел Макси във Велинград, научиха за новия проект на фирмата, в чието портфолио са включени иновативни продукти за екологосъобразно земеделие.

Вижте цялата статия
artice preview - imageСуммит Агро – 20 години на българския пазар
Дата: 26/01/2019

Юбилейният рожден ден на компанията, една от знаковите търговски структури в агробизнеса у нас, бе отбелязан със стилно тържество в елитния Гранд хотел “Пловдив” в града под тепетата.

Вижте цялата статия
artice preview - imageДиагностика на креативността
Дата: 29/11/2018

Белхим Кроп Протекшън България, част от Белгийската агрохимическа компания Белхим Кроп Протекшън, отбеляза своя първи юбилей – пет години на родния пестициден пазар. За това кратко, време в присъствието на висока конкуренция, малобройният екип на фирмата, ръководен от Даниел Божанов, бе припознат от българските земеделски производители като отговорен партньор.

Вижте цялата статия
artice preview - imageПредизвикателства в житните посеви през есента
Дата: 07/10/2018

При голяма част от житните посеви в страната, особено тези в Южна България и високите полета на северна България се наблюдава разширяващо се разпространение на зимно-пролетни видове плевели и ефемери, които поникват основно през есента - овча власатка, полска овсига, райграс, полска лисича опашка, ветрушка, житна пиявица, широколистните видове като див мак, синя метличина и други се наблюдават в цяла България. Тези плевели са една от основните заплахи и конкурират зимната пшеница.

Вижте цялата статия
artice preview - imageНа вниманието на кандидат-студентите в магистърски курсове на Аграрния университет в Пловдив
Дата: 18/09/2018

През учебната 2018/2019 година АУ в Пловдив открива два нови магистърски курса: „Мениджмънт на растителната защита” и „Иновативни технологии в прецизното земеделие“. Подаването на документите за магистратурите в Аграрния университет ще се извършва в интервала от 17 септември до 5 октомври 2018 г.

Вижте цялата статия
artice preview - imageБАСФ: Решения в земеделието, които създават нови възможности за инвестиции и растеж с хибридите рапица от БАСФ и Систива – 360 градуса защита от сеитба до пролетта за 3,6 лв на декар
Дата: 06/09/2018

Позиционирането на рапични семена с марката БАСФ на българския пазар през това лято потвърждава целта на новия инвестиционен проект на германската компания – заемане на водещи позиции и в световната семенарска индустрия.

Вижте цялата статия
artice preview - imageБайер: Устойчивият растеж на световното земеделското производство е без алтернатива, от съдбовно значение за човечеството!
Дата: 06/09/2018

Екипът на Байер България, дивизя Кроп Сайанс, организира в столицата специална среща с журналисти от аграрните медии. Темата на тази инициатива бе бъдещето на световното земеделие и участието на Байер в неговата глобална трансформация и дигитализация.

Вижте цялата статия
artice preview - imageАриста ЛайфСайънс предлага: Защита на лозята от най-висок клас!
Дата: 13/08/2018

За втора поредна година екипът на Ариста ЛайфСайънс България показа пред лозари, винопроизводители и дистрибутори на пестициди от Южна България своя многоцелеви технологичен и продуктов проект за защита на лозята от вредители. Събитието, което фокусира висок професионален интерес и многолюдно присъствие, се състоя в лозовия масив на Винпром Карнобат край село Венец.

Вижте цялата статия
artice preview - imageАптекиБонус – новата кампания на Синджента
Дата: 19/07/2018

АптекиБонус – новата кампания на Синджента за агроаптеки продължава до края на август.

Вижте цялата статия
artice preview - imageНови успехи за винарна ДиВест Естейт
Дата: 21/06/2018

Mесец май се оказа пълен със събития и успехи за българското вино, което с всяка измината година завоюва водещи позиции в световното производствo.Сред новото поколение български производители се нарежда и винарна ДиВест Естейт, която през последните години е част от международната винена сцена.

Вижте цялата статия
artice preview - imageБайер дефинира комплексни решения за устойчив модел на земеделие с ясна визия за дигиталното му бъдеще
Дата: 27/02/2018

На три представителни форума за иноватори – в Пловдив, Варна – Златни пясъци, и Правец, екипът на германската компания, световен лидер в агрономическата и семенарската индустрия, стартира своята търговска кампания за 2018 година.

Вижте цялата статия
artice preview - imageГенерираме новини, създаваме перспективи, нови платформи
Дата: 26/02/2018

Една от целите на проекта АГРЕВА е рязко подобряване на професионалното и технологичното обслужване на производството, съобразно особеностите на климата, почвата и водните ресурси, професионалния капацитет и техническото оборудване на всяко отделно стопанство, на всеки участък. Специалистите на АГРЕВА ще изграждат индувидуални системи за анализ и подобряване на почвеното плодородие, сеитбооборот, технологии за отглеждане и защита на посевите от вредители.

Вижте цялата статия
artice preview - imageАгра 2018 в снимки
Дата: 25/02/2018

Посетителите на „Агра“ имаха възможността да се запознаят с модерните направления в селското стопанство – прецизното земеделие и биопроизводството на суровини, както и с разработки на научните институти от Селскостопанската академия.

Вижте цялата статия
artice preview - imageВиола АЕ: Собствен стил и мисия в земеделието на Сливенска област!
Дата: 20/02/2018

Новият търговски сезон на фирмата стартира на голям презентативен форум в Хисаря. Партньорите на Виола АЕ – 14 агрохимически и семенарски компании, представиха пред клиентите й – 90 земеделски стопани от региона, продуктовите си портфейли за 2018 година.

Вижте цялата статия

<<123>>

Агредо
Syngenta
Меди+Р
Лебозол Дюнгер ГмбХ
Pioneer Bulgaria
Agropal
Доби Пресс
ИЗБРАНИ