DuPon | ДюПон - Растителна Защита на Житни Култури
Cheminova Bulgaria | Хеминова България
PR МАТЕРИАЛИ
artice preview - imageАптекиБонус – новата кампания на Синджента
Дата: 19/07/2018

АптекиБонус – новата кампания на Синджента за агроаптеки продължава до края на август.

Вижте цялата статия
artice preview - imageНови успехи за винарна ДиВест Естейт
Дата: 21/06/2018

Mесец май се оказа пълен със събития и успехи за българското вино, което с всяка измината година завоюва водещи позиции в световното производствo.Сред новото поколение български производители се нарежда и винарна ДиВест Естейт, която през последните години е част от международната винена сцена.

Вижте цялата статия
artice preview - imageБайер дефинира комплексни решения за устойчив модел на земеделие с ясна визия за дигиталното му бъдеще
Дата: 27/02/2018

На три представителни форума за иноватори – в Пловдив, Варна – Златни пясъци, и Правец, екипът на германската компания, световен лидер в агрономическата и семенарската индустрия, стартира своята търговска кампания за 2018 година.

Вижте цялата статия
artice preview - imageГенерираме новини, създаваме перспективи, нови платформи
Дата: 26/02/2018

Една от целите на проекта АГРЕВА е рязко подобряване на професионалното и технологичното обслужване на производството, съобразно особеностите на климата, почвата и водните ресурси, професионалния капацитет и техническото оборудване на всяко отделно стопанство, на всеки участък. Специалистите на АГРЕВА ще изграждат индувидуални системи за анализ и подобряване на почвеното плодородие, сеитбооборот, технологии за отглеждане и защита на посевите от вредители.

Вижте цялата статия
artice preview - imageАгра 2018 в снимки
Дата: 25/02/2018

Посетителите на „Агра“ имаха възможността да се запознаят с модерните направления в селското стопанство – прецизното земеделие и биопроизводството на суровини, както и с разработки на научните институти от Селскостопанската академия.

Вижте цялата статия
artice preview - imageВиола АЕ: Собствен стил и мисия в земеделието на Сливенска област!
Дата: 20/02/2018

Новият търговски сезон на фирмата стартира на голям презентативен форум в Хисаря. Партньорите на Виола АЕ – 14 агрохимически и семенарски компании, представиха пред клиентите й – 90 земеделски стопани от региона, продуктовите си портфейли за 2018 година.

Вижте цялата статия
artice preview - imageАриста ЛайфСайънс България – „Ние култивираме просперитет!“
Дата: 20/02/2018

За нас екипът на Ариста ЛайфСайънс България е удоволствие да Ви информираме за наше предстоящо участие за втора предна година на изложение Агра - 2018 от 21 до 25 Февруари 2018 г. в Пловдив. Заповядайте на нашия щанд - Палата 13-К2!

Вижте цялата статия
artice preview - imageПролетна грижа за пщеницата и ечемика
Дата: 13/02/2018

Недостигът на микро и макроелементи при пшеницата и ечемика през пролетно-летния период на вегетация довежда до по-ниски добиви с влошено качество. Растежа на културите се забавя и те изостават силно в своето развитие.Балансираното хранене на пшеницата и ечемика трябва да включва листно подхранване с необходимите им микроелементи в усвоима форма, както и макроелементи в количества достатъчни за активация на процесите на обмяна на веществата.

Вижте цялата статия
artice preview - imageСупер Добиви със Супер Премия в Силистра
Дата: 30/01/2018

По-добра печалба с високоолеиновите слънчогледи на Синджента

Вижте цялата статия
artice preview - imageСупер Добиви със Супер Премия в Добрич
Дата: 24/01/2018

По-добра печалба с високоолеиновите слънчогледи на Синджента

Вижте цялата статия
artice preview - imageМеждународен обмен на опит на фирма Лебозол
Дата: 26/10/2017

Lebosol Dünger GmbH проведе своя ежегоден обмен на опит на 18-и и 19-и октомври между агроспециалистите на дъщерните си дружества. Тази година домакин на събитието беше екипът на Лебозол България.

Вижте цялата статия
artice preview - imageОтлични добиви от сортовете пшеница на Синджента
Дата: 01/08/2017

И тази година българските земеделски производители, заложили на сортовете пшеница на Синджента, отново постигат отлични добиви. Това се дължи на високия добивен потенциал на предлаганите от Синджента сортове и на доказаната им стабилност и адаптивност към различните почвено-климатични условия в България, както и на факта, че първото разможение се добива по технология на Синджента.

Вижте цялата статия
artice preview - imageТехнологични решения и нови предложения за повишаване на производителността при отглждането на рапица
Дата: 05/07/2017

Рапицата отдавна утвърди своето място като една от основните полски култури в сеитбооборото в България. Производството на рапица както и при останалите полски култури е сързано с редица трудности и особености, някои от които са преодолими, а други непредвидими, но добрата подготовка и правилният подход при производството до голяма степен решават основните проблеми. Комплексните решения при отглеждането на рапица са от изключително значение за получаването на високи добиви.

Вижте цялата статия
artice preview - imageУплътнено използване на земеделската земя
Дата: 16/06/2017

Интензивното използване на земеделската земя чрез интензивно сеитбообръщение има две основни цели: да се увеличи вегетационния потенциал на полето или да се добият две и повече реколти от едно поле, което разбира се води до повече приходи в една стопанска година.

Вижте цялата статия
artice preview - imageСигурност и високи добиви с технология в царевица от Байер
Дата: 08/05/2017

Един от основните проблеми при успешното производството на царевица е появата на плевелна растителност в полетата. Това е факторът, който значително може да повлияе за намаляване на добива, тъй като плевелите се явяват основен конкурент на културните растения за хранителни вещества, вода и светлина. Извеждането на оптимална растителна защита в царевичните полета се крие в точната оценка на всички фактори и също така трябва да бъде съобразена с условията на настоящата година на производство.

Вижте цялата статия
artice preview - imageАриго™ ВГ – новото цялостно решение от ДюПон за контрол на плевелите при царевица
Дата: 27/04/2017

Ариго™ ВГ е нов широкоспектърен хербицид, който осигурява пълен контрол на житни и широколистни плевели при царевица само с едно третиране. Ариго™ ВГ е надежден, сигурен и гъвкав хербицид с широк интервал на приложение.

Вижте цялата статия
artice preview - imageХорус при ниски температури
Дата: 23/04/2017

Хорус е един от малкото надеждни фунгициди с отличен ефект при третиране през периоди с по-ниски температури. Оптималният ефект от продукта се наблюдава при приложение при температури между от 5° и 18° С.

Вижте цялата статия
artice preview - imageВИОЛА АЕ: 25 години надграждаме нашия концептуален модел
Дата: 23/04/2017

Сливенската търговска фирма за пестициди, семена и торове отбеляза своя знаков юбилей. На тържеството присъстваха всички партньори и клиенти, сигнал, че те оценяват стойността на разпознаваемия бранд, лидерското присъствие на екипа в трансформацията и модернизацията на земеделието в региона, силната му конкурентноспособност, неговия инструментариум за влияние върху пазарните нагласи и очаквания

Вижте цялата статия
artice preview - imageАриста ЛайфСайънс – уникална комбинация от иновативни технологии за растителна защита в съвременното земеделие!
Дата: 05/04/2017

Един от новите продукти на пазара за растителна защита от тази година е широкоспектърният инсектицид Даскор 440 ЕК на фирма Ариста ЛайфСайънс България ЕООД . Той е широкоспектърен инсектицид за борба с широк кръг неприятели по редица зърнено-житни култури, рапица, лозя, зеленчуци и културен мак. За неговото успешно прилагане,механизъм на действие и предимства разговоряме с господин Миладин Назарков, мениджър Маркетинг и продажби в „Ариста ЛайфСайънс България” ЕООД

Вижте цялата статия
artice preview - imageДАУ и ДЮПОН получиха одобрение за сливане oт Европейската комисия
Дата: 30/03/2017

ДЮПОН и ДАУ обявиха, че Европейската Комисия е одобрила сливането чрез равни дялове на двете компании при изпълнение на определени условия. Това одобрение е значителна стъпка към осъществяването на сделката по сливането и бъдещото създаване на три силни, независими компании.

Вижте цялата статия

<<12>>

Агредо
Syngenta
Pioneer Bulgaria
Лебозол Дюнгер ГмбХ
SlovBul
Agropal
ИЗБРАНИ