DuPon | ДюПон - Растителна Защита на Житни Култури
Cheminova Bulgaria | Хеминова България
ИНТЕРВЮ
artice preview - imageЗемеделието е магия за цял живот и няма сила, която да я развали!
Дата: 27/06/2018

Разговор на Емил Иванов с инж. Йордан Койчев и Стоян Желязков, управители на фирма МУРРА 2002 в с.Лозенец, община Стралджа, област Ямбол Земеделието е ключова индустрия за формиране на стандарта на живот на една нация. И държавата има своите отговорности, своето политическо поведение, воля и ангажименти да регулира процесите в този жизнено важен отрасъл.

Вижте цялата статия
artice preview - imageДоц. Мирослав Титянов на 50!
Дата: 28/05/2018

По повод това лично свое вълнуващо житейско събитие известният мениджър в родния аграрен бизнес се съгласи да даде специално интервю за читателите на списание “Растителна защита”, в което той говори за някои характеристики от своя поведенчески и професионален профил, за своето отношение и принципни позиции по ключови теми в пазарната среда. Интервю на Весела Шишкова.

Вижте цялата статия
artice preview - imageЗемеделието е 100 % любов!
Дата: 23/05/2018

Разговор с Димо Димов, фермер от гр.Сунгурларе, област Бургас. Овощарството и лозарството са много чувствителни производства от гледна точка растителната защита и храненето. Без експертиза и компетенции в тази земетръсна среда си обречен на провал.

Вижте цялата статия
artice preview - imageРаботим на “светло”, по всички правила!
Дата: 24/04/2018

Разговор на Емил Иванов с Христо Стойнов, лозар и лицензиран винопроизводител от с.Лозенец, община Стралджа, област Ямбол, управител на фирма ЕТ “Христо Стойнов-Д”

Вижте цялата статия
artice preview - imageЗемеделието днес е преди всичко труд, квалификация, предприемчивост, находчивост и половин щипка късмет
Дата: 21/03/2018

Нашата лавандула е със сертификат за биологично отглеждана култура. Имаме десетгодишен договор с българското дружество на френската компания „Биоленд“ за изкупуването на цялата реколта. Постигнахме максимума на доверие и сигурност и от страна на нашите контролни институции, и от страна на търговските партньори.

Вижте цялата статия

<<123>>

Агредо
Syngenta
Amalgerol
Лебозол Дюнгер ГмбХ
Pioneer Bulgaria
SlovBul
Agropal
Доби Пресс
ИЗБРАНИ