DuPon | ДюПон - Растителна Защита на Житни Култури
Cheminova Bulgaria | Хеминова България
ИНТЕРВЮ
artice preview - imageДоц. Мирослав Титянов на 50!
Дата: 28/05/2018

По повод това лично свое вълнуващо житейско събитие известният мениджър в родния аграрен бизнес се съгласи да даде специално интервю за читателите на списание “Растителна защита”, в което той говори за някои характеристики от своя поведенчески и професионален профил, за своето отношение и принципни позиции по ключови теми в пазарната среда. Интервю на Весела Шишкова.

Вижте цялата статия
artice preview - imageЗемеделието е 100 % любов!
Дата: 23/05/2018

Разговор с Димо Димов, фермер от гр.Сунгурларе, област Бургас. Овощарството и лозарството са много чувствителни производства от гледна точка растителната защита и храненето. Без експертиза и компетенции в тази земетръсна среда си обречен на провал.

Вижте цялата статия
artice preview - imageРаботим на “светло”, по всички правила!
Дата: 24/04/2018

Разговор на Емил Иванов с Христо Стойнов, лозар и лицензиран винопроизводител от с.Лозенец, община Стралджа, област Ямбол, управител на фирма ЕТ “Христо Стойнов-Д”

Вижте цялата статия
artice preview - imageЗемеделието днес е преди всичко труд, квалификация, предприемчивост, находчивост и половин щипка късмет
Дата: 21/03/2018

Нашата лавандула е със сертификат за биологично отглеждана култура. Имаме десетгодишен договор с българското дружество на френската компания „Биоленд“ за изкупуването на цялата реколта. Постигнахме максимума на доверие и сигурност и от страна на нашите контролни институции, и от страна на търговските партньори.

Вижте цялата статия
artice preview - imageСамо науката може да реши безпристрастно конфликта между пчеларите и фермерите, но последната дума ще е на Европейския съюз!
Дата: 15/02/2017

Интервю с водещия наш експерт по растителна защита Пламен Лазаров по силно чувствителната тема за и против производството, търговията и използването на инсектицидните продукти от групата на неоникотиноидите. Казусът фокусира голям публичен интерес и у нас, защото безспорно има отношение, както към живота и здравния статус на пчелите, така и към отглеждането и опазването на земеделските култури с голямо икономическо значение. Част II

Вижте цялата статия

<<12>>

Агредо
Syngenta
Pioneer Bulgaria
Лебозол Дюнгер ГмбХ
SlovBul
Agropal
ИЗБРАНИ